Historie v datech



    2014

  • Zřizujeme cateringový e-shop, pracujeme na modernizaci a automatizaci výroby. Více jak 170 zaměstnanců.
  • 2013

  • Otevíráme pobočku v OC Olympia Mladá Boleslav s vlastní kuchyní a výrobou lahůdek. Rozšiřujeme naší nabídku o Hotová balená jídla v celé naší maloobchodní síti.
  • 2012

  • Vyrábíme vlastní solární elektřinu, pokračuje modernizace výroby, otevíráme prodejnu ve Vratislavicích.
  • 2011

  • Modernizujeme výrobu o automatické navažovací centrum.
  • 2010

  • Otvíráme Prodejnu v OC Plaza s vlastní kuchyní a lahůdkářskou výrobnou. Ocenění široké veřejnosti – Živnostník roku.
  • 2009

  • Otvíráme novou prodejnu v OC Forum, v Bauhausu a na sídlišti Kunratická.
  • 2008

  • Rekonstrukce prodejny v OC Nisa, vzniká větší a modernější obchod.
  • 2007

  • Otevíráme prodejnu v Novém Boru, automatizace výroby.
  • 2006

  • Začínáme s přípravou prodejny v Novém Boru.
  • 2005

  • Model prodejny v Moskevské ulici se osvědčil a zaujal – naše expanze pokračuje do Prahy na Anglickou ulici, Investice směřují do rozšíření výrobních kapacit.
  • 2004

  • Zřizujeme svou první prodejnu s celodenním pečením přímo na prodejně v ulici Moskevská, do praxe je uváděna odnož pro prodej výrobků Pekařství a cukrářství Jiří Bláha s.r.o. Vítáme 100 zaměstnance
  • KONČÍME SPOLUPRÁCI S OBCHODNÍMI ŘETĚZCI
  • 2002

  • Vylepšujeme svůj prodej a atraktivitu prodejny Hypernova o teplý chléb přímo z pece a točenou zmrzlinu.
  • 2001

  • Zřizujeme první dvě prodejny – Hypernova a Švermova.
  • 2000

  • Navyšujeme pekařskou výrobu a zahajujeme rekonstrukci administrativní budovy.
  • 1999

  • Patříme mezi 3 největší výrobce tzv. měkké cukrařiny v ČR.
  • 1998

  • Odkupujeme konkurenci a stěhujeme výrobu do současného sídla firmy ve Švermově ulici.
  • 1997

  • Začínáme jednat s konkurencí (SNIKO) o odkoupení výrobních prostor.
  • 1995

  • Stáváme se hlavním dodavatelem sladkého pečiva v OD Ještěd.
  • Stále nestíháme uspokojit zákazníky a zvětšujeme objem výroby.
  • 1992

  • Vyrábíme naší 1 000 000 kremroli a rozšiřujeme o další cukrářské výrobky.
  • Zvýšená poptávka nás donutila zabrat celý suterén rodinného domku.
  • Uspokojovat objednávky zákazníků je čím dál obtížnější, jsme nuceni se přestěhovat do Liberce – naši nabídku rozšiřujeme o řemeslnou pekařskou výrobu.
  • 1991

  • Přesun výroby z bytu do Hodkovic (domek rodičů), přibíráme první zaměstnance, rozšiřujeme výrobní sortiment.
  • 1990

  • Zakládáme firmu a pečeme první kremroli v paneláku